Finn Philips Avent-navnesmokker eller en BIBS-smokk med navn hos Navnesmokken

Navnesmokken

Er du lei av at smokkene til barnet ditt alltid blir borte? På www.navnesmokken.no finner du et bredt utvalg av Philips Avent-navnesmokker og BIBS-smokker med navn. Les mer om utvalget og de mange mulighetene i denne artikkelen.

Symmetriske Philips Avent-navnesmokker av god kvalitet

Det finnes ikke noe verre enn smokker som blir borte i barnehagen eller hjemme hos venner og bekjente. Med Philips Avent-navnesmokker er det bedre sjanse for at de mistede smokkene finner veien tilbake til den rette eieren. Når du bestiller Philips Avent-navnesmokkene dine hos Navnesmokken, kan du bestille en smokk i nøyaktig den modellen og utformingen du ønsker. I tillegg kan du selv bestemme hva det skal stå på smokken, og du kan skrive opptil tre linjer med tekst eller symboler. I tillegg kan du endre tekstens størrelse og skrifttype, noe som gir store muligheter for å velge og designe en navnesmokk som passer til dine behov. Med en Philips Avent-navnesmokk får du i tillegg en slitesterk smokk av god kvalitet, med en flat og symmetrisk sugedel i silikon. Ikke nøl med å gå til navnesmokken.no og finne favoritten din i det store utvalget.

Kjøp en unik BIBS-smokk med navn på www.navnesmokken.no

Det store utvalget av navnesmokker hos Navnesmokken inkluderer også smokker med navn fra kvalitetsmerket BIBS. Med en BIBS-smokk med navn får du både dansk design og dansk kvalitet, siden alle produktene blir designet og produsert i selskapets danske hovedkvarter. De bygger dessuten på mange års erfaring, siden merket ble oppfunnet allerede på 1980-tallet. Derfor finnes det mange gode grunner til å gå på jakt etter nettopp din favoritt blant BIBS-smokkene med navn i utvalget på hjemmesiden. Her kan du velge mellom anatomiske, symmetriske og runde smokker i forskjellige størrelser, alt etter om barnet ditt er 0-6 måneder, over 6 måneder eller mellom 16 og 36 måneder gammelt. Det kan variere hvor mye tekst du har mulighet til å skrive på smokken, alt etter hvilken type smokk du velger. Men som oftest er det rikelige muligheter for å velge mellom mange forskjellige farger, så alt i alt får du en unik navnesmokk når du handler på www.navnesmokken.no.