Finn blant annet narkotest, eggløsningstest og lungefunksjonstest hos test-deg.no

test-deg.no

Narkotester

Er det mistanke om at en har tatt en form for narkotika, er det selvfølgelig viktig å ha en test som gir et riktig resultat. Derfor finner du også narkotester hos Testdeg, som gir helt riktige og presise resultater. Det er nemlig tester som lever opp til strenge krav og regler, og vil derfor være helt ideelle valg for både sykehus og politi. Narkotestene deres er godkjent av FDA, CE og SMDCA, som gjør at du er sikret et ordentlig produkt.

Egggløsningstest

Ønsker du og din partner å bli gravide, så er det ideelt at dere vet når det er best mulighet for det. Det er ikke alltid like pålitelig å stole på at det er de 5 til 7 dagene du har beregnet. I stedet vil en eggløsningstest fra Testdeg være det helt ideelle valg. De er lagd i den beste kvaliteten, og dere kan være helt sikre på at det nettopp er tiden til å prøve hvis testen er positiv.

Lungefunksjonstest

Det er mange som har en dårlig lungefunksjon, ofte på grunn av astma, men det kan også være det mer ubehagelige KOLS. Med en lungefunksjonstest fra Testdeg får du sikre resultater og du har mulighet for å fastslå om du er i risikosonen for den ubehagelige sykdommen. Hvis det oppdages i god tid, kan du nå å gripe inn med medisin som kan være med til å forbedre lungefunksjonen eller stoppe den negative utviklingen. Når du tester regelmessig, vil du kunne være sikker på om det er endringer.