Finn et norsk flagg eller signalflagg av god kvalitet hos Langkilde & Søn

Langkilde & Søn

Hos Langkilde & Søn har de lang tradisjon for å produsere og levere flagg av høy kvalitet. Derfor er dette også et bra sted å starte hvis du er på utkikk etter et signalflagg til båten din eller et norsk flagg til flaggstangen. Les mer i artikkelen.

Feir 17. mai med pynteflagg, kakeflagg og norsk flagg på trepinne

Hvis du er på utkikk etter et flott norsk flagg av god kvalitet, bør du ta en nærmere titt på langkilde-flagg.no, der de har lang tradisjon for å selge flagg til enhver anledning. I tillegg til å være Kongelig Hofleverandør av det danske flagg til det danske kongehuset, leverer de også flagg til flere nordiske land, blant annet Norge. På hjemmesiden deres finner du norske flagg i alle varianter, til bruk på 17. mai og ved alle andre festligheter. Er du for eksempel på utkikk etter flaggrekker eller en fasadeflaggstang, så du kan pynte huset ute eller inne? Eller ønsker du å pynte bordet og kaken med en bordflaggstang, kakeflagg eller pynteflagg? Det er selvfølgelig også mulig å kjøpe de tradisjonelle 17. mai-flaggene, så du er klar til at vaie med flagget i neste 17. mai-tog. Hvis du er ute etter et tradisjonelt flagg til flaggstangen, finnes det i to forskjellige utgaver. Den originale utgaven er sydd av ekte flaggduk, mens økonomiutgaven med silkelook også gir deg god kvalitet og verdi for pengene. Ikke nøl med å ta turen innom hjemmesiden deres for å se alle de forskjellige flaggene av høy, dansk kvalitet.

Finn signalflagg til seiling og motorsport på www.langkilde-flagg.no

Hvis du liker å seile, eller hvis du deltar i landbasert idrett som bruker signalflagg, er det en selvfølge å skaffe seg et sett vakkert sydde signalflagg av høy kvalitet. Settet består av førti flagg, sydd i ekte flaggduk og levert i en spesialsydd flaggpose. Med dette settet er du beredt til å signalisere til andre seilende på havet eller til kjørende og tilskuere ved motorsportarrangementer. Hvis du skal til sjøs, kan du på hjemmesiden deres finne en guide til hvilken størrelse du bør velge på flaggene dine ut fra størrelsen på båten. I tillegg finner du en god oversikt over betydningen av de internasjonale maritime signalflaggene. I tillegg til all den gode informasjonen du finner på hjemmesiden deres, svarer Langkilde & Søn også mer enn gjerne på spørsmål hvis du tar kontakt via telefon eller e-post.