Finn vakre norske flagg og vimplar i høy kvalitet på langkilde-flagg.no

Langkilde & Søn

Enten du mangler et flagg eller en vimpel til flaggstangen din i form av et dansk eller norsk flagg, eller kanskje til og med et helt annet flagg, så er www.langkilde-flagg.no hjemmesiden for deg. Langkilde & Søn er også kongelig hoffleverandør av flagg i Danmark, så her kan du regne med å finne de vakreste og mest holdbare flaggene i et bredt og imponerende utvalg. Ikke nøl med å sjekke det brede sortimentet vårt for å finne det rette flagget til deg.

Stort utvalg av norske flagg

I Norge brukes det norske flagget gjerne i forbindelse med en lang rekke forskjellige anledninger. Enten det gjelder en fest, bursdag, høytid eller annen feiring, så flagges det med det norske flagget. Derfor finner du norske flagg i et utmerket og varierende utvalg hos Langkilde & Søn, så du er garantert å finne akkurat det flagget du er på utkikk etter. Velg mellom det norske flagget i forskjellige kvaliteter til flaggstangen, samt i form av flaggrekker, fasadestenger og masse annet. Mulighetene er mange.

En vimpel til flaggstangen hjemme

En vimpel er den mer uformelle måten å flagge på, og mange heiser gjerne vimpelen når det er pent vær for å skape liv i nabolaget. Du finner det beste utvalget av vimpler i flere formater hos Langkilde & Søn, så også du kan flagge både til hverdags og de store anledningene. Du finner vimpler med alle de skandinaviske landenes flagg, men kan også få en personlig tilpasset vimpel med akkurat det navnet du ønsker deg. Det er kun fantasien som setter grensene for hvilke flagg du kan finne på siden.

Langkilde & Søn er den foretrukne forhandlere for mange når det gjelder flagg til livets mange øyeblikk. Gå ikke glipp av det imponerende utvalget, der du kan være helt sikker på at kvaliteten er på topp.