Finne telt og campingutstyr fra Kampa og Crespo til gode priser her

Campstuff.no

Kampa

Siden campingmerket Kampa ble introdusert til norske og utenlandske campere i 1978, har de tatt ledelsen i bransjen. På grunn av den innovative tenkningen og store fokus på kvalitet som Kampa har hatt som deres spisskompetenser, kan de i dag ses på størstedelen av campingplasser i Europa.
Campstuff.no er stolt og autorisert forhandler av det anerkjente merket Kampa, og på hjemmesiden har de en lang rekke telt i forskjellige prisklasser og varianter, fortelt, campingmøbler og masse annet nyttig utstyr og tilbehør til campere. Hvis du er på utkikk etter nytt campingutstyr, telt eller fortelt, bør du klikke inn på Campstuff.no og se utvalget av Kampa og andre kvalitetsmerker til gode priser.

Crespo

På 1950-tallet ble det spanske høykvalitets merket Crespo introdusert til campingmarkedet, og det har siden det tatt kvalitetsbevisste campere med storm. Det spanske Crespo har klart å produsere praktiske campingmøbler som tar minimalt med plass, men samtidig har en maksimal komfort og et fint design. Så er du på utkikk etter fine, smarte og praktiske campingstoler og campingbord, er Crespo merket for deg. På den norske hjemmesiden Campstuff.no finner du et bredt utvalg av både campingstoler, campingbord og fotstøtter i forskjellige varianter og design. Vil du være sikker på å få et møbel i kvalitet i toppklasse og til skarp pris, så klikk inn på https://www.campstuff.no/, og se utvalget av høykvalitets campingmøbler fra Crespo og mye annet.

Kjøp telt og campingutstyr i toppklasse kvalitet fra Kampa og Crespo til gode priser på Campstuff.no.