Flaggleverandør til det danske hoffet

Langkilde & Søn

Hvis du er på jakt etter flotte flagg i høy kvalitet og med et tidløst design, kan du gjøre det lett for deg selv og ta turen innom Langkilde & Søn. Her finner du nemlig et stort utvalgt av flotte flagg, flaggstenger og annet flaggtilbehør som gir deg muligheten til å ha et dansk flagg vaiende i hagen eller å pynte huset med en masse flaggstenger i forskjellige størrelser.

Nordiske flagg

Via lenken nedenfor kan du se hele det store utvalget av nordiske flagg du finner hos Langkilde & Søn. Hele utvalget er laget av original, brettbar flaggduk med ekstra kraftig linning som sikrer at flagget holder i mange år. Hvis du for eksempel ønsker å flagge for å ønske danske gjester velkommen, finner du et passende dansk flagg i sortimentet deres. I tillegg til det danske flagget, finner du selvfølgelig også svenske, norske, finske, grønlandske og islandske flagg, der noen til og med selges inkludert flaggline. På hjemmesiden www.langkilde-flagg.no kan du selv gå på oppdagelsesferd i et stort utvalg av vakre kvalitetsflagg for å finne det som passer best hjemme hos deg.

Flaggstang i alle størrelser

I tillegg til det store utvalget av flagg, inneholder sortimentet hos Langkilde & Søn også en rekke forskjellige flaggstenger til innendørs bruk. De kan du få i størrelser som strekker seg fra flaggstenger i menneskehøyde til de minste flaggstengene som passer på bursdagsbordet. Via lenken nedenfor kan du se hele det store utvalget av flaggstangtyper – som for eksempel fasadeflaggstang – som kan hjelpe deg med både å vise sterk nasjonalfølelse og å pynte huset i forbindelse med festlige anledninger. Uansett hvilken størrelse du trenger på flaggstengene dine, finner du både dem og tilhørende flagg hos Langkilde & Søn. I sortimentet deres finner du til og med flagg til bilen, hvis både hus og kjøretøyer trenger pynting.

Du kan se hele det store utvalget av flagg, flaggstenger og flaggtilbehør på langkilde-flagg.no, der du også har mulighet til å gå på oppdagelsesferd i det store sortimentet. Det er ingen tvil om at du vil finne noe som fyller behovene dine.