Hjertelydsmonitor, en baby Doppler eller en blodtypetest til hjemmet

test-deg.no

Hjertelydsmonitor

Hos Testdeg kan du finne alt av gode tester til hjemmet, og du vil garantert kunne finne det du har bruk for. Har du bruk for en hjertelydsmonitor, så kan du finne en til en kjempegod pris. Den kan måle lyden av hjertet til ditt ufødte barn, og på den måten kan du høre hjerteslaget gjennom magen hjemme. Denne hjertelydsmonitoren kan oppta lyder, så du kan lytte til den igjen med venner eller familie. En gang var disse monitorene forbeholdt jordmødre, da utstyret var så dyrt, men nå kan det fås til hjemmebruk til en god pris.

Baby Doppler

Hvis du er gravid og gjerne vil følge med i ditt ufødte barns liv, så kan du skaffe deg en baby Doppler hos Testdeg. Det gir deg mulighet til å lytte til barnets hjerteslag gjennom magen. Det er akkurat det samme produktet som du sikkert kjenner fra besøkene hos jordmoren, og det kan du få hjemme i form av en liten praktisk baby Doppler eller hjertelydsmonitor. Det gir deg mulighet for å lytte med på hva som skjer inne i magen din. En gang var disse produktene så dyre at det var forbeholdt jordmødre, men nå kan de fås til en fornuftig pris til hjemmebruk.

Blodtypetest

Hos Testdeg kan du også finne en blodtypetest, så du kan finne ut hvilken blodtype du har. Det er mange forskjellige gode grunner til å vite hvilken blodtype man har, og med en helt profesjonell blodtypetest kan du være sikker på hvilken blodtype du har, Det kan være godt å vite i mange forskjellige sammenhenger. Det kan være mange ganger det er viktig å vite hvilken blodtype man har, hvis man f.eks. skal donere blod, motta blod eller i andre medisinske sammenhenger. Det er bra å være forberedt dersom en ulykke skulle skje, så test deg selv og finn ut hvilken blodtype du har med en god og sikker test.