Butikk med fokus på høy kvalitet og stort utvalg

Gubbies

Profesjonell kundeservice

Et godt klatregrep er nesten uunnværlig når man skal i begynne å klatre, og er ikke et produkt man kommer utenom å kjøpe i de fleste tilfeller. Heldigvis har de et kjempe utvalg av klatregrep hos Gubbies, og nesten uten tvil også den type klatregrep som du har bruk for. Alle klatregrep holder skyhøy kvalitet, hvilket selvsagt er ekstra viktig når det gjelder klatreutstyr. Samtidig sitter en vennlig og profesjonell kundeservice klar til å hjelpe deg, hvis du skulle være i tvil om et eller annet i forbindelse med kjøp av klatregrep. Alt i alt et supert sted å kjøpe klatregrep, som varmt kan anbefales.

Oversiktlig nettbutikk

Der er fri frakt over 1500,- hos www.gubbies.com/no/, også når det gjelder utstyr til klatrevegg. Så hvorfor ikke kikke innom kategorien og ta en titt, hvis du mangler en spesifikk type utstyr til klatrevegg av en eller annen sort. Akkurat som i kategorien med klatregrep, er det snakk om produkter i veldig høy kvalitet, og med et så bredt utvalg, har de nesten garantert også den typen utstyr til klatrevegg, som du har bruk for.
Besøk butikken, og få en titt på det store utvalget innen klatregrep, utstyr til klatregrep og alle lignende produkter man kan tenke seg.