Det norske flagget – En samlende kraft

Langkilde & Søn

Langkilde & Søn er kongelig dansk hoffleverandør, og flaggene deres er av høyeste kvalitet. De forhandler blant annet norske flagg, islandske flagg og danske flagg, og kan derfor være med på feiringer av stort og smått i hele Norden.

Norsk flagg - Et flagg til alle feiringer

I Norge er flagget et viktig element ved mange anledninger. Både de lykkelige, gledelige begivenhetene, som bryllup og fødselsdager, og ved for eksempel begravelser, der et norsk flagg på halv stang er en viktig markør. Langkilde & Søn har produsert norske flagg siden 1938. Selskapet leverer til det danske hoffet, så de forstår hvor viktig et nasjonalflagg er. Det norske flagget fungerer som en samlende kraft når mennesker samles rundt store og små begivenheter. Man kan sette et lite norsk flagg på bordet ved en bursdagsfeiring, og når et elsket menneske kommer hjem fra reise, kan man ønske vedkommende velkommen på flyplassen med et viftende norsk flagg. De norske håndflaggene fra Langkilde & Søn er laget av ekte flaggduk og har solid pinne i tre. Flaggene til de store flaggstengene produseres i svært solide materialer. I Norge er 17. mai den dagen da det flagges mest med det norske flagget i gatene og hjemme – ikke kun i Norge, men alle steder der nordmenn holder til. 17. mai-flaggene vaier og viser at Norge feirer sin uavhengighet fra Danmark

Islands hav, is og ild - Langkilde & Søn

Langkilde & Søn har et stort og luksuriøst utvalg av nordiske nasjonalflagg, alltid i et tidløst design. Det islandske flagget er laget av produsentens originale flaggduk, og falden er ekstra kraftig for optimal holdbarhet. Islands flagg har en klar, blå farge som brytes av et rødt kors med et hvitt omriss. For mange islendinger har fargene i det islandske flagget denne betydningen: Den blå fargen er vannet, den hvite er isen og den røde er ilden. Denne symbolikken favner den storslåtte islandske naturen på nydelig vis. Når du bestiller et islandsk flagg på www.langkilde-flagg.no, kan du være helt trygg på at kvaliteten er den beste som finnes på markedet. Det er sydd med den sterkeste tråden for å unngå at sømmene går opp når flagget utsettes for vind og snø. I tillegg leveres det islandske flagget i en vakker, brodert lerretspose som understreker produktets eksklusivitet.