Om oss

Hos Send-pressemelding.no er det vår viktigste oppgave, å pressentere nyheter for de norske forbrukerne. Det er vår ambisjon, å bli stor og omfattende, og at du kan fine informative pressemeldinger med nyhetsverdi her. Dette er også avgjørende om forbrukerne gir din pressemelding verdi. Hvis ikke din pressemelding er av verdi for forbrukeren, vil den heller ikke ha verdi for mediene.
Send-pressemelding.no er ikke noen lukket fest, så du er mer enn velkommen til å delta. Å sende en pressemelding til Send-pressemelding.no er helt gratis. Men det er viktig at pressemeldingens tekst har en relevanse for mottageren. Derfor kan vi hverken love eller garantere, at samtlige av pressemeldingene vi mottar, publiseres på siden. Men ikke la det holde deg tilbake! Send din melding allerede nå! Men husk at det som på mange nyhetsmedier sine hjemmesider oppfordres til, at du sender pressemeldinger direkte til mediet. Det synes vi naturligvis, at du skal gjøre. Det er ikke lett å få omtale i pressen, så gjør ditt beste og benytt deg gjerne av flere forskjellige kanaler.
Husk, at en pressemelding først er interessant for et medie, når den er interessant for mediets lesere. Tenk over om din pressemelding er av verdi, for det medie den sendes til. Hvert medie har sit eget mottakersegment, som du og bør ta i betrakting.
På Send-pressemelding.no stiller vi ikke kjempe store krav til pressemeldingene, men vi håper og oppfordrer deg naturligvis til, at du gjør ditt beste for å gjøre ditt budskab er interessant og relevant for våre lesere.
Har du en pressemelding, som du ønsker å få publisert på Send-pressemeding.no, er du velkommen til å kontakte oss på send-pressemelding@info.no. For at vi kan publisere din pressemelding, krever det, at teksten har relevanse for vår side.

E-mail: kontakt@send-pressemelding.no